Poradna Remoska Classic R21/01

Autor: | Vloženo: 29.11.2013 000 06:44 | Témata: Poradna Remoska Classic R21/01

Je lepší remoska se skleněným okénkem nebo bez?

Stále váhám s koupí remosky, dilema, vzít remosku se skleněným okénkem jako byla ta stará nebo si pořídit novou s plným víkem.Poradíte?

  • Michaela

    Michaela

    6. prosince 2013

    Určitě bych koupila model bez okénka, protože umožňuje rovnoměrné pečení po celé ploše. Dříve se stávalo, že pokrm byl pod sklem nedopečený a musela jsem jej zakrývat alobalem. Víko bez okénka je tedy lepší a navíc má nový model ještě nižší spotřebu. Všem doporučuji...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.