Nejnovější recenze ze sekce Elektrické pečicí pánve
- Velikost Remosky 4l vhodné na 3-4 plátky masa, po upečení je maso šťavnaté a není vysušené. Výhodou je teflonový povrch pečící mísy, okénko ve víku a rovněž doba pečení. Dobré je i řešení víka Remosky, které má "úchyt" pro snadné odložení (obráceně než přiklápíme) při jeho zvednutí. Nemusíme tak řešit, kam s horkým víkem. Vyzkoušela jsem upéct i kynuté buchty, jen pozor na jejich výšku - trošku jsem je měla ze shora připálené a jak uvádí návod, plnit jen do výšky 1/3 mísy, spodem proto byly světlé. Další kynutý koláč s drobenkou už vyšel lépe. Pro ty, kdo váhají mezi velikostí 2 l a 4l, doporučuji i pro 2 osoby raději 4 l.
pěkný vzhled,pro malou domácnost optimální obsah a v akci velmi výhodná cena
Pečenku jsme si pořídili před cca měsícem a již několikrát použili, vše bylo výborné, takže za nás určitě doporučujeme
- mám s tímto produktem letité skušenosti a tato malá velkost je super.
- Kvalitní výrobek
Zakoupená funguje. Stará Remoska (ke které už nejde sehnat miska) pořád ještě peče dobře (již 25let), ale miska by nutně zasluhovala výměnu. Proto jsme koupili novou.
- postačuje pro vaření pro jednu osobu
- pro dva úplně postačí
- Úspora nádobí, energie i času.
Splnilo očekávání, dle popisu. Nemám co vytknout.
- Neexistuje vhodná poklička.
nerezová nádoba výborný nápad a navíc se dá použít jako hrnec a je k tomu i poklička je i na indukci
Remoska s nerez nádobou, mísu možno použít i na sporáku.
- podstatně šetří elektriku oproti sporáku
- vše OK
Tahle remoska je druhá do "vozového parku". Ta starší je hliníková se sklápěcím a odnímacím držadlem víka, což je pro uskladnění i manipulaci lepší řešení. S víkem té nové remosky dost bojuji, hlavně s ohledem na teflonový povrch, kvůli kterému se musí (měla by se) ukládat teflonem nahoru - když je rozpálená je to docela nebezpečné řešení. Jinak ale splnila očekávání a i mé (vůči výrobci) před léty vyslovené přání - mísa je nerezová.
- Pánev je fyzicky velká, dostačující, lehká
- Kolmé vysoké stěny
- Vše dáte do myčky nádobí kromě kabelu.
- Mám raději digitální termostat než manuální otočné kolečko.
Udivilo mě, že se může strčit do myčky i s konektory. Čekal jsem volnou pánev. Vše je dokonale zapouzdřeno proti vodě. Mám doma od firmy Nedis několik výrobků (teploměr s venkovním čidlem, WiFi venkovní kameru) a jsem s nimi spokojený.
Super, spokojenost
Remoska Dua D52F/10
Přidáno: 30. března 2024
(naposledy upraveno 30. března 2024)
Zakoupeno v značkové nádobí
- remoska je pro za mě skvělá
ETA Pečenka Mini 1133 90000
Mojmíra Jišová
Přidáno: 28. března 2024
(naposledy upraveno 28. března 2024)
Zakoupeno v elektrospecialista
- švagrová váš produkt vychválila, nemám sporák, tak mi váš výrobek přijde velmi vhod. Určitě s ním budu velmi spokojená.,
- Jsem nechodící a někdy si potřebuji něco upéci.
- Už se těším na jídlo, které jsem si sama schopna udělat.
- Dobře se v ní peče a vaří.
Oproti hliníkové je samozřejmě pomalejší a hlavně těžší.