Nejnovější recenze ze sekce Elektrické pečicí pánve
Šetří energii a čas, jídlo není vysušené.
Vše v pořádku
Vše v pořádku
- Remoska je velmi kvalitni. Pro 4 clenou rodinu idealni. Mala spotreba energie. Doporucuji.
vše ok , šetří energii
- rychlost dodani
Remosku znám z minulosti, hned jsem vyzkoušela a jsem spokojená.
- perfektní, šetří energii i čas na přípravu, relativně malý objem, ale spokojenost
- Vše jak bylo popsáno
- Asi nic
Funguje jak má
Doporučení od syna, skvělá,velká spokojenost,dobře peče,obchod super
- Paráda
Remoska Dua D52F/10
Přidáno: 12. ledna 2024
(naposledy upraveno 12. ledna 2024)
Zakoupeno v značkové nádobí
Vypadá velmi dobře a kvalitní spracování i použiíý materyal až ji vyskouším budu hodnotit.
Praktický pečící produkt.
- Rozměry elektrické pánve jsou přesné. Pro menší i větší vaření.
- peče skvěle a nízka spotřeba el.proudu
- remoska je super, velký nepřilnavý hrnec , zatím jsem jen pekla maso bylo lepší než z trouby. Super je, že můžu vyměnit pečící poklici za normální skleněnou a tím mi hrnec nepřekáží na vařiči. Super je taky nástavec do kterého se remoska posadí u starého typu jsem ho musela dát na něco nehořlavého, protože se kov celý rozpálil a mohlo něco chytnout a navíc vypadá moc pěkně.
- Pořizujeme již druhou u této je výhoda že je z nerezu a tedy uvařené jídlo je mnohem zdravější než povrch teflonový další klad lze použít i jako kastrol na indukci .Vaření je skvělé taková kachna je hotová bez jakékoliv práce za 3h luxusní s nízkou spotřebou el.energije
pro 2 důchodce velikost vyhovuje, pro rodinu musí být větší, kterou jsem měla, než se totálně pokazila
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.