Nejnovější recenze ze sekce Elektrické pečicí pánve
- Spokojenost
jednoduchá obsluha, nízká spotřeba ,netřeba moc hlídat pečení
zase modernější remoska, jsme moc spokojeni
Výborná!!!
- Malý odběr,
- Prosklené okénko,
- Dobrá cena.
Většinou teflonový povrch u jiných výrobků moc nevydržel, uvidíme u tohoto.
- Tento produkt netřeba představovat. Klasika, která usnadní vaření, pečení.
velmi dobré
supper
- Nemá termostat
Funguje dle předpokladů
- Dokonalá ve své jednoduchosti.
- Generacemi vyzkoušená.
- Zdokonalená jen vylepšením materiálů.
- Jinak celá jako by byla původní, ale mnohem krásnější.
- Nejdokonalejší tip, a bylo jich tolik.
Nevýhody snad ani nebudou.
Remoska vypadá úžasně.Bohužel je menší průměr mísy, než u té, která se již nevyrábí. Výrobce by to měl uvážit..do dřívější remosky Grand se pohodlně vešla kachna.. i vilce masa. Ale pro kuře stačí..
- Rychle peče i vaří. Zatim vyzkoušeny 2 pokrmy a super.
Remosku používáme roky, bohužel poklop nám upadl na zem, takže jsme pořizovali novou - tato Trio verze zaujala, takže jsme si ji pořídili.
Podusit a pak ve stejné nádobě dopéci je bezvadný. Ale musím si teda zvykat na jiný rozměr, měli jsme klasickou remosku - nižší s větším průměrem, takže zatím zkoušíme a testujeme. Hrnec je pořádný, žádná tenkostěna, tlaková poklice mi přijde celkem bezpečná, k těmto věcem mám respekt už od mala, když mamka na dlouhou paži upouštěla páru ze starého papiňáku:)
Z výrobku mám radost, ale trochu mě mrzí, že nemohu použít nádoby, které zůstaly po staré remosce...
- perfektní a rychlá příprava jídla
Pekla jsem maso a makové buchty. Bylo to výborné.
Mám remosku malou i velkou, používám skoro na všechno už spoustu let. Na buchty, koláč, perník, bublaninu,kuře, na guláš aj. Elektrickou troubu už skoro nepoužívám, kromě Vánoc.
- Léty prověřená klasika.
- Vánoční dárek.
- Úchyty na stojanu.
- Napojení kabelu na víko.
- Mohly by být přiloženy nějaké recepty.
Úplně mě nepřesvědčila inovace v napojení kabelu do držadla víka Remosky. Snad bude fungovat bez problému a chvíli vydrží. Kdybych si měla vybrat, volila bych starý způsob připojení . Remosku používáme již od nepaměti a vždycky jsme s ní byli spokojeni. Těším se, že vánoční dárek udělá pod stromečkem radost. Dokoupím ještě knihu s recepty. Tak šťastné a veselé!
- Hrnec na vaření i pečení
- Nerez hrnec se neodírá jako teflon
Rychlá příprava jídla, úspora energie. Pro dva až tři lidi ideální. Kuřecí stehna se zeleninou a bramborami za hodinu se jedlo.
Výborně
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »