Nejnovější recenze ze sekce Elektrické pečicí pánve
- Nezabere hodně místa
- Dá se jednoduše vyškvářet
- spokojená
Velká praktická jen by k ní mohli být i doplňky jako kdysi k těm starým. Trochu těžká asi díky materiálu. Bohužel je i pomalejší v pečení než kdysi ty staré. Prostě není to to co kdysi bývalo
Pro dvě osoby akorát.
- Šikovný pomocník
- výborné vaření, pečení, dušení
- Máme dvoulitrovou remosku a tento typ nám chyběl na přípravu jídla pro více osob. Plně postačuje :-)
OK
Remosku jsem měla ve starší verzi , tento model jsem si vybrala , protože má odpojovací přívodný kabel
Remosku používáme celý život, bohužel ta předchozí vydržela jen 9 let a pak se "ucho utrhlo". Nicméně máme ji rádi, u nové bychom se obešli bez vypínače a vytahovací el.šňůry, protože obojí může fungovat jako "kurvítko". Nerezová nádoba je bezvadná, hůř se sice myje, ale zase nekonzumujeme teflon jako z té předchozí.
Remoska je ideální produkt do kuchyně, dá se s ním uvařit
velké množství jídel a tato koupě byla již druhým výrobkem tohoto druhu. Pro poruchu (upálení přívodních kabelů topného tělesa) první naší remosky jsme zvolili tentokrát remosku bez okénka. Víko se lépe čistí a okénko nepotřebujeme, na činnost remosky je lepší víko sundat a podívat se na průběh přípravy jídla. U první remosky se pokusím o opravu, seženu-li nové topné těleso.
Dobrá cena
- Akorát na ty buchty to asi nebude spíš na masíčko.
- Dobře se v ní peče, sladké i slané.
zatím žádná
+ Materiál vypadá kvalitně, design je krásný, variabilní použití. Už jsem doporučila v Čechách i na Slovensku.
Vaří, peče a dusí se v ní dobře, ještě jsem nevyzkoušela sladké pečení.
- Super nerez mísa použitelná i na indukci při ohřívání nebo vaření.
- Skleněná poklice pro zastavení pečení/ohřevu zbytkovým teplem.
Do 2l nádoby se nevejde kuře vcelku, je potřeba ho rozporcovat. Ale s tím jsem počítala a větší remosku kvůli tomu nechci.
- Bezva
Kvalitní lehká,malá remoska,poctivá klasika.
spokojenost
- krásný vzhled, kvalitní pečení, Jednoduché mytí
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »