Poradna Remoska Classic R22/01

Autor: | Vloženo: 25.10.2015 000 12:43 | Témata: Poradna Remoska Classic R22/01

Kurka kuřete

Dobrý den. Chci se zeptat, jak vypadá kůrka pečeného kuřete z remosky. Někde jsem slyšel, že je taková gumová. Vůbec nemá kůrčičku křupavou. Dále že i maso je spíše dušené, než pečené. Je to pravda?

  • Jana

    Jana

    9. listopadu 2015

    Zdravím, maso z remosky je vynikající, jako z trouby. Jen jednou, když jsem pekla poprvé, jsem měla kuře spíše uvařené, a to bylo mou chybou. Pekla jsem je zároveň s bramborama a zeleninou, remosku jsem moc neotevírala, bylo z toho hodně páry, zelenina pustila šťávu a tak se kuře uvařilo.
    Ale jinak má kuře křupavou kůrčičku, remosku vřele doporučuji. Už v ní peču i buchty, zkrátka vše, co se peče v troubě (kromě cukroví) jde do remosky :-). Další výhoda je, že je rychleji upečeno a u buchet není třeba vymazávat a vysypávat "plech".

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Jiří

      25. listopadu 2015 - Jiří

      Díky za info. Remoska koupena, kuře v remosce už upečené a opravdu bylo dobré. I kurčičku mělo.


  • Remoska s.r.o.

    Remoska s.r.o.

    25. ledna 2016

    Pokud nebude kuře podlévat vodou, bude kůrčička křupavá, maso bude krásně šťavnaté a upečené u kosti.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Jiří

      15. února 2016 - Jiří

      Kuře jsem upekl podle vaší rady a opravdu kurčička byla krásně křupavá, maso šťavnaté a upečené u kosti.


    • Remoska s.r.o.

      15. února 2016 - Remoska s.r.o.

      Děkujeme za zprávu, přejeme Vám, ať se Vám stane naše elektrická pečicí mísa Remoska(R) věrnou pomocnicí ve Vaší kuchyni :-).


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.