Nákupní rádce

poradna Remoska Classic R22/01

Uzavřené dotazy

Anonymní uživatel

Který model má termostat?

9. července 2019

Dobrý den. Dá se u některého modelu Remosky regulovat teplota? Myslel jsem, že je to samozřejmost, ale u žádné remosky není o termostatu zmínka. Děkuji.


Jana Suchanková

Jana Suchanková

Remoska

29. října 2020

Dobrý den, mám novou remosku originál, je možné tu mísu dát na sporák a udělat základ a pak klasicky péct i s víkem?

bez odpovědi

Zobrazit odpovědi


Anonymní uživatel

Víko se sklem nebo bez.

23. ledna 2019

Zdravím, uvažuji o koupi Remosky. Jen nevím zda se sklem ve víku nebo bez. Jsou nějaké výhody a jaké? Diky


Anonymní uživatel

Příloha - Pečené brambory

27. června 2017

Dobrý den, máte někdo zkušenost s opékáním brambor v remosce? Budou krásně pečené jako na plechu v troubě? Předem děkuji za odpověď.


Anonymní uživatel

Eta pečenka, nebo Remoska?

27. listopadu 2015

Dobrý den, můžete mi prosím poradit, zda je lepší ETA pečenka nebo Remoska? Pokud Remoska, tak která (Remoska R22TS)? Děkuji. Jarka


Anonymní uživatel

Kurka kuřete

25. ledna 2016

Dobrý den. Chci se zeptat, jak vypadá kůrka pečeného kuřete z remosky. Někde jsem slyšel, že je taková gumová. Vůbec nemá kůrčičku křupavou. Dále že i maso je spíše dušené, než pečené. Je to pravda?


Anonymní uživatel

Teplota

28. dubna 2015

Dobrý den, jak se v remosce řídí teplota,když není regulátor?Je tam stálá teplota pro pečení masa,buchet nebo těstovin, nebo jí něco udržuje? Děkuji


Anonymní uživatel

KDO JE VÝROBCEM

18. dubna 2014


Anonymní uživatel

Materiál a životnost podstavce u nového typu remosky?

27. února 2014

máte někdo zkušenost? Na obrázcích jdou vidět jen plastové (?) nožičky - ale plast rád praská, zvlášť, pokud je vystaven teplotám, tak mě to zajímá. Další dotaz je ohledně výšky podstavce, zda je dostatečná - remosku z...

bez odpovědi

Zobrazit odpovědi