Poradna Remoska Classic R22/01

Autor: | Vloženo: 26.06.2017 000 22:39 | Témata: Poradna Remoska Classic R22/01

Příloha - Pečené brambory

Dobrý den, máte někdo zkušenost s opékáním brambor v remosce? Budou krásně pečené jako na plechu v troubě? Předem děkuji za odpověď.

  • Remoska s.r.o.

    Remoska s.r.o.

    27. června 2017

    Dobrý den,
    na dno Remosky kápněte jen pár kapek oleje (rozetřete např. papírovým ubrouskem) a pečte. Brambory se krásně upečenou. Přejeme Vám dobrou chuť!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
  • Dokredence.cz

    Dokredence.cz

    27. června 2017

    Dobrý den, ano, je to tak. Brambory jsou propečené. V horní vrstvě poměrně rychle. Pokud chcete, aby byly rychleji propočené všude, je lepší v průběhu obsah Remosky promíchat. tým Dokredence.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Remoska s.r.o.

      27. června 2017 - Remoska s.r.o.

      Děkujeme za doplnění informací :-) ; záleží samozřejmě na vrstvě brambor, které se v Remosce pečou. My jsme z dotazu pochopili, že se Zuzka ptá na tzv. "pečáky", které se na plechu pečou samostatně, ne ve větší vrstvě. Remoska s.r.o.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.