Poradna Remoska Classic R22/01

Autor: | Vloženo: 12.01.2019 000 18:15 | Témata: Poradna Remoska Classic R22/01

Víko se sklem nebo bez.

Zdravím, uvažuji o koupi Remosky. Jen nevím zda se sklem ve víku nebo bez. Jsou nějaké výhody a jaké? Diky

  • Remoska s.r.o.

    Remoska s.r.o.

    23. ledna 2019

    Dobrý den, Martine.

    Jednoznačně nelze říci, zda je lepší Remoska bez okénka nebo s okénkem, nicméně u Remosky bez okénka ve víku je teplota rovnoměrněji rozložena po celém víku. Záleží na každém, jaký model mu bude více vyhovovat, zda s okénkem v pečícím víku - aby dovnitř "viděl", nebo bez něj. Já sama peču v Remosce s okénkem i bez něj a rozdíl v délce pečení je za mně minimální.Volba je ale na Vás, jaká Remoska Vám bude více vyhovovat. Ať zvolíte Remosku s okénkem v pečícím víku nebo bez něj, určitě budete s pečením v Remosce spokojen a Remoska se stane Vaši věrnou pomocnicí :-) . Přeji Vám hezký den. Lenka z Remosky.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (1)
    • Martin

      23. ledna 2019 - Martin

      Díky za odpověd, Remosku jsem už zakoupil a to bez okénka a jsem s ní maximalně spokojen. Je to super vaření, díky za ní.


    • Remoska s.r.o.

      23. ledna 2019 - Remoska s.r.o.

      Martine, děkujeme za zprávu; jsme rádi, že jste s naší Remoskou spokojen :-).


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.