Nákupní rádce
poradna Remoska Classic R22/01
Uzavřené dotazy
Který model má termostat?
9. července 2019
Dobrý den. Dá se u některého modelu Remosky regulovat teplota? Myslel jsem, že je to samozřejmost, ale u žádné remosky není o termostatu zmínka. Děkuji.
1 odpověď
Marie Hubená
bez odpovědi
Ane
bez odpovědi
Jana Suchanková
Remoska
29. října 2020
Dobrý den, mám novou remosku originál, je možné tu mísu dát na sporák a udělat základ a pak klasicky péct i s víkem?
bez odpovědi
Víko se sklem nebo bez.
23. ledna 2019
Zdravím, uvažuji o koupi Remosky. Jen nevím zda se sklem ve víku nebo bez. Jsou nějaké výhody a jaké? Diky
1 odpověď
Příloha - Pečené brambory
27. června 2017
Dobrý den, máte někdo zkušenost s opékáním brambor v remosce? Budou krásně pečené jako na plechu v troubě? Předem děkuji za odpověď.
2 odpovědi
Eta pečenka, nebo Remoska?
27. listopadu 2015
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, zda je lepší ETA pečenka nebo Remoska? Pokud Remoska, tak která (Remoska R22TS)? Děkuji. Jarka
1 odpověď
Kurka kuřete
25. ledna 2016
Dobrý den. Chci se zeptat, jak vypadá kůrka pečeného kuřete z remosky. Někde jsem slyšel, že je taková gumová. Vůbec nemá kůrčičku křupavou. Dále že i maso je spíše dušené, než pečené. Je to pravda?
2 odpovědi
Teplota
28. dubna 2015
Dobrý den, jak se v remosce řídí teplota,když není regulátor?Je tam stálá teplota pro pečení masa,buchet nebo těstovin, nebo jí něco udržuje? Děkuji
1 odpověď
Materiál a životnost podstavce u nového typu remosky?
27. února 2014
máte někdo zkušenost? Na obrázcích jdou vidět jen plastové (?) nožičky - ale plast rád praská, zvlášť, pokud je vystaven teplotám, tak mě to zajímá. Další dotaz je ohledně výšky podstavce, zda je dostatečná - remosku z...
bez odpovědi